Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Schelet uman - 85 cm (cod S28) Firmă

10 luni în urmă   Vânzări diverse   Bucuresti   149 vizualizări
Locatia: Bucuresti
Pret: -- €

Schelet uman - 85 cm (cod S28)

Descriere

Acest model este conceput ca un ajutor vizual pentru predarea cursurilor de fiziologie si igiena. Ajuta cursantii sa inteleaga relatia dintre silueta corpului uman si schelet. De asemenea, poate fi folosit in studierea morfologiei oaselor si constructiei articulatiilor.

Producator: China.

Specificatii

Tip: Mulaj.

Dimensiuni: 85 cm inaltime.

Material: Plastic PVC.

Greutate: -

Caracteristici speciale

1. Craniul: compus din 22 de oase delimitate prin linii zimtate saturate. Craniul este taiat transversal pentru a arata structura interioara a acestuia. Mandibula este mobila.

2. Coloana vertebrala: compusa din 7 vertebre cervicale, 12 vertebre toracice si 5 vertebre lombare, osul sacral, coccisul si 23 de discuri intervertebrale. Coloana vertebrala prezinta 4 curburi, si anume, curbura cervicala si lombara, fiind convexa spre inainte si curbura toracica si sacrala, fiind convexa spre inapoi.

3. Toracele: compus din 24 de coaste, o parte din cartilajele costale si din stern, 4. Pelvisul: compus din osul sacral, coccisul si doua parti din osul soldului.

5. Oasele extremitatilor din partea de sus a corpului: centura scapulara (scapula si clavicula) este fixa pe oasele toracelui. Articulatiile principale (umar, cot si incheieturile) sunt mobile.

6. Oasele extremitatilor din parte de jos a corpului: centura pelviana (osul soldului) este fixa pentru a reprezenta cat mai bine pelvisul. Celelalte parti ale extremitatilor pot fi inlaturate. Articulatiile principale (sold, genunchi si glezna) sunt mobile.

Mulaj cu detalii foarte bine executate.

Prevazut cu suport din plastic.

Puteti scoate mulajul oricand din suport pentru a-l inmana pacientilor.

Instructiuni de utilizare

Mulajul este utilizat in scopuri didactice.

Poate fi folosit in medicina, spitale, scoli.

Contraindicatii

A se feri de socuri de orice fel (lovituri, cazaturi)!

link comanda:COMANDA

Detalii suplimentare

Pret in lei 569

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--