Politica de confidențialitate


Politica de Confidențialitate

Confidențialitatea este o parte importantă a relației noastre cu dvs. Protejarea confidențialității dvs. este doar o parte a misiunii noastre de a oferi un mediu web securizat. Atunci când folosiți site-ul nostru, inclusiv serviciile noastre, informațiile dvs. vor rămâne strict confidențiale. Contribuțiile făcute pe blogul nostru sau pe forumul nostru sunt deschise publicului; astfel încât vă rugăm să nu postați nicio informație personală în relațiile dvs. cu alții. Noi nu acceptăm nici o răspundere pentru aceste acțiuni, deoarece este responsabilitatea dvs. exclusivă de a posta conținut adecvat și sigur pe site-ul nostru. Nu vom împărtăși, închiria sau distribui informațiile dvs. unor terțe părți.

Când vizitați site-ul nostru, colectăm informații tehnice despre computerul dvs. și cum accesați site-ul nostru web și analizați aceste informații, cum ar fi adresa Internet Protocol (IP) a computerului dvs., sistemul de operare utilizat de computerul dvs., browserul (de ex. Firefox, Internet Explorer sau altele) pe care le utilizează computerul dvs., numele furnizorului dvs. de servicii Internet (ISP), Uniform Resource Locator (URL) al site-ului web de unde veniți și adresa URL la care vă îndreptați și anumite valori de operare, cum ar fi de câte ori utilizați site-ul nostru web. Aceste informații generale pot fi folosite pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine modul în care site-ul nostru este vizualizat și utilizat. Este posibil să împărtășim aceste informații generale despre site-ul nostru cu partenerii noștri de afaceri sau cu publicul larg. De exemplu, este posibil să împărtășim informații cu privire la numărul de vizitatori unici zilnic pe site-ul nostru cu potențiali parteneri corporativi sau să le folosim în scop publicitar. Aceste informații nu conțin niciunul dintre datele dvs. personale care pot fi folosite pentru a vă contacta sau pentru a vă identifica.

Atunci când plasăm linkuri sau bannere pe alte site-uri ale site-ului nostru, rețineți că nu controlam acest tip de conținut, practici sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri. Nu acceptăm și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru politicile de confidențialitate sau practicile de colectare a informațiilor ale oricărui alt site decât site-urile gestionate 

Folosim cel mai înalt standard de securitate disponibil pentru a vă proteja informațiile identificabile în tranzit. Toate datele stocate pe serverele noastre sunt protejate de un paravan de protecție securizat pentru utilizarea neautorizată sau activitatea nu poate avea loc. Deși depunem toate eforturile pentru a vă proteja informațiile personale împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare sau modificării de către terțe părți, trebuie să știți că există întotdeauna riscul ca cei cu intenție scăzută să găsească o modalitate de a contracara sistemul nostru de securitate sau că transmisiile pe Internet ar putea fi interceptat.

Ne rezervăm dreptul, fără notificare, de a modifica, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din Politica noastră de confidențialitate în orice moment și din când în când. Aceste modificări vor fi postate public pe site-ul nostru. Când vizitați site-ul nostru, acceptați toți termenii politicii noastre de confidențialitate. Utilizarea continuă a acestui site reprezintă acordul dvs. continuu față de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu termenii politicii noastre de confidențialitate, ar trebui să încetați să utilizați site-ul nostru.

IMPORTANT:

Va puteti inchide contul oricand doriti dumneavoastra logandu-va pe oho.ro si accesandu-va optiunea din Panoul meu (Control Panel ). Dupa aceasta operatie,toate anunturile postate  si datele dumneavoastra vor fi sterse pentru totdeauna.