Termeni si condiții de utilizare


Termeni si Conditii

Definiții

Fiecare termen menționat mai jos are următoarele semnificații în cazul serviciilor furnizate de SC Reflex SRL prin intermediul sitului de anunțuri online www.oho.ro :

 1. Anunț: un anunț se referă la toate elementele și datele (vizuale, textuale, sonore, fotografii, desene) prezentate de un editor de publicitate pe răspunderea sa exclusivă pentru a cumpăra, închiria sau vinde un produs sau serviciu și difuzate pe site și pe varianta "de mobil" a sit-ului.
 2. Agent de publicitate: înseamnă orice persoană fizică sau juridică, majoră, stabilită în România,care deține un cont pe acest site și a publicat un anunț din contul respectiv. Orice agent de publicitate trebuie să fie conectat la contul personal pentru a publica și pentru a-și gestiona anunțurile. Publicarea primului anunț implică în mod automat crearea unui cont personal pentru agentul de publicitate respectiv.
 3. Cont Personal : înseamnă spațiul gratuit oferit pe acest site care ii permite utilizatorului sa creeze si sa disemineze anunțuri cu caracter publicitar si în interes propriu. Acest spațiu gratuit ii permite sa își gestioneze  anunțurile gratuite sau cele cu plata, prevazute în pachetele cu plata pentru care utilizatorul poate opta în mod liber. Orice utilizator poate opta pentru stergerea datelor sale cu caracter personal si pentru aceasta el trebuie sa trimită un mesaj folosind rubrica de contact cu subiectul "Cerere ștergere date personale". De asemenea, operatorul serviciului poate șterge conturile abuzive dacă acestea încalcă legislația si/sau normele bunului simt prin publicarea unor anunțuri  jignitoare ala adresa unor colectivități sau îndeamnă la ura sau discriminare rasiala.
 4. Reflex SRL : reprezinta compania care publica si operează Situl Web si situl Mobil 
 5. Serviciul Clienți :  reprezinta departamentul răspunzător cu furnizarea informațiilor solicitate de clienți. La aceasta data, informațiile se pot solicita doar prin e-mail folosind linkul Contact .
 6. Serviciile Reflex  : Reprezinta serviciile puse la dispoziția utilizatorilor de către   SC Reflex SRL Tulcea  prin intermediul siturilor web si variantelor de mobil ale acestora, accesate în principal pe adresele www.oho.ro  si www.selcar.ro, care le permit utilizatorilor săi sa posteze atât anunțuri gratuite cât si anunțuri plătite. Utilizatorii pot opta în mod liber pentru pachetele cu plată care oferă utilizatorilor opțiuni suplimentare cum ar fi promovarea anunțului în scopul îmbunatățirii vizibilității acestuia. 
 7. Website : reprezinta un site  web operat de către Reflex SRL Tulcea.
 8. Varianta mobil :reprezintă varianta de mobil a oricarui site operat de SC Reflex SRL Tulcea  care permite utilizatorilor sai sa acceseze serviciile online furnizate de SC Reflex SRL
 9. Utilizator : orice vizitator care accesează serviciile online furnizate de Reflex SRL Tulcea

Contract

Termenii și condițiile de utilizare stabilesc o relație contractuala în cazul oricărui tip de anunț publicat de către un agent de publicitate intre agentul de publicitate si furnizorul de servicii SC Reflex SRL Tulcea.

Accept

Utilizarea sub orice forma a serviciilor furnizate de catre acest site de către orice Agent de Publicitate implica acceptarea Termenilor si Condițiilor  de Utilizare asa cum sunt ei definiți aici. 

Responsabilizare

SC Reflex SRL Tulcea nu poate fi responsabilă pentru orice alterare a performanțelor serviciilor  oferite dacă aceasta alterare a fost cauzata de folosirea defectuoasa a serviciilor sau in caz de forță majora. 

Modificarea termenilor si a Condițiilor de Utilizare

SC Reflex Srl isi rezerva dreptul de a modifica oricând acești termeni dacă și atunci când va fi necesar

Cu toate că se vor face eforturi de informare a utilizatorilor, aceștia sunt sfătuiți sa consulte în mod regulat aceasta pagina pentru a putea fi la curent cu termenii de utilizare actualizați.

Diverse

Dacă din motive diverse se va întâmpla ca o parte din acești Termeni si Condiții sa devina ilegala, invalida sau inaplicabila, atunci acea parte din acești termeni se va considera nescrisa dar fără a afecta restul condițiilor și a termenilor de folosire a serviciilor furnizate

Orice sugestie si/sau reclamație trebuie adresata Serviciului Clienți a cestui site, prin intermediul rubricii de contact a acestui site.

IMPORTANT

NU SUNT PERMISE  anunțuri care conțin reclame  pentru următoarele categorii de produse:

 • ARME ȘI MUNIȚII
 • DROGURI 
 • PRODUSE FARMACEUTICE PE BAZA DE CANNABIS.
 • ÎMPRUMUTURI FINANCIARE

Anunțurile din categoriile de mai sus vor fi șterse fără nici o notificare prealabila iar utilizatorii vor fi blocați (ban).

PUBLICAREA MAI MULTOR ANUNTURI CU ACELASI CONTINUT NU ESTE PERMISA.

ANUNTURILE DUPLICAT VOR FI STERSE, PASTRANDU-SE UN SINGUR ANUNT SAU UTILIZATORUL VA FI BANAT PENTRU SPAM