Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Apartamente și terenuri de vânzare Firmă

3 luni în urmă   Servicii   Chisinau   59 vizualizări

-- €

  • apartamente-si-terenuri-de-vanzare-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Ești în căutarea unei locuințe sau a unei investiții imobiliare în Moldova? Agenția imobiliară RE/MAX îți pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni, de la apartamente de vânzare la terenuri de vânzare disponibile pentru achiziție, în cele mai căutate zone ale țării. Fie că vrei să cumperi un apartament pentru tine sau pentru investiție, sau ești în căutarea unui teren pentru construcție, suntem aici să te ajutăm să găsești exact ceea ce îți dorești.

Avem și o selecție impresionantă de apartamente în chirie și spații de închiriat potrivite pentru nevoile tale. Indiferent dacă cauți un birou pentru afacerea ta sau un spațiu comercial pentru a-ți deschide propriul magazin, echipa noastră de agenți imobiliari profesioniști este pregătită să te asiste în fiecare pas al procesului de închiriere.

Cu RE/MAX Moldova, găsirea proprietății perfecte nu a fost niciodată mai ușoară. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să te ghidăm în găsirea locuinței sau a spațiului comercial care să îndeplinească toate cerințele tale!

RE/MAX - lider mondial în imobiliare!

https://remax.md/terenuri


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--