Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Case din containere modulare, hală modulară, containere modulare Firmă

11 luni în urmă   Servicii   Chisinau   87 vizualizări

-- €

  • case-din-containere-modulare-hala-modulara-containere-modulare-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Ai nevoie de spațiu suplimentar pentru casa ta? Acum poți apela la Perfectum Module pentru a crea case din containere modulare, hală modulară, containere modulare sau orice alt spațiu de exterior confortabil și util, pentru a petrece timpul lângă cei dragi, pentru a organiza petreceri cu prietenii sau pur și simplu pentru a te relaxa frumos în aer liber.

Care sunt avantajele tehnologiei de construcție modulară?

- Timp rapid de execuție. Proiectul final se realizează într-o lună. Obții un spațiu complet finisat cu un nivel ridicat de confort, mai ales dacă ai nevoie rapid de un container comercial.

- Mobilitate. Cu ușurință și fără cheltuieli semnificative poți muta construcția într-o nouă locație, o poți extinde sau chiar adăuga încă un etaj.

- Durată lungă de viață. Tehnologia de creare a construcțiilor modulare favorizează păstrarea caracteristicilor tehnice și a aspectului exterior. Durată de viață minimă este de 50 de ani.

- Ecologic și sigur. Toate materialele sunt ecologice și sigure. Lipsa lucrărilor de construcție îndelungate și inutile permite reducerea zgomotului, deșeurilor și poluarea mediului.

Încă mai stai pe gânduri? Vino la o consultație gratuită și noi vom realiza un proiect individual pentru construcția ta sau apelează-ne chiar acum la 078 290 000! Ne găsești și fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

https://perfectum-module.md/project-cat/complexe-locative/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--