Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Construcții modulare, care pot fi instalate rapid Firmă

9 luni în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   95 vizualizări

-- €

  • constructii-modulare-care-pot-fi-instalate-rapid-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Ai nevoie de un spațiu comercial complet, rapid, de calitate și cu posibilitatea mutării clădirii în altă locație? Compania Perfectum Module îți oferă o soluție sub formă de construcții modulare, care pot fi instalate rapid și fără a aduce prejudicii zonei protejate.

Un exemplu concret de instalare a unei astfel de construcții a fost la Gustar Music Festival. Acest festival muzical a avut loc în perioada 18-20 august 2023, în amfiteatrul rezervației culturale și naturale Orheiul Vechi. Proiectul a inclus crearea unui magazin modular cu o suprafață de 135 de metri pătrați, care a constat din 6 module. Aceste dimensiuni neobișnuite pentru containere modulare comerciale, cu o lungime mărită, au permis proiectarea unui spațiu confortabil pentru vizitatori, primirea produselor și depozitarea acestora.

Astfel, proiectul magazinului de la Gustar Music Festival este un exemplu de mod în care containerele modulare Perfectum Module ajută la rezolvarea unei varietăți de sarcini. Construcțiile modulare pot fi utilizate pentru birouri, locuințe, puncte de vânzare, spații administrative, depozite și multe altele. Toate modulele sunt fabricate folosind materiale și tehnologii de înaltă calitate, asigurând confort și funcționalitate.

Vrei și tu un magazin din container modular ? Atunci apelează-ne chiar acum la 078 290 000 și noi îți vom oferi o consultație absolut GRATUIT sau vizitează-ne fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

PERFECTUM MODULE - nu mai amâna, trăiește acum!

https://perfectum-module.md/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--