Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Consultații și tratamente personalizate pentru aparate dentare copii Firmă

5 luni în urmă   Servicii   Chisinau   80 vizualizări

-- €

  • consultatii-si-tratamente-personalizate-pentru-aparate-dentare-copii-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Dorești ca piciul tău să beneficieze de o îngrijire dentară profesionistă? Clinica stomatologică Imperial Dent te poate ajuta în acest sens! Oferim servicii de stomatologie pentru copii, centrate pe confortul și sănătatea micuților. Echipa noastră de medici stomatologi specializați în pedodonție are grijă de fiecare zâmbet, asigurându-se că experiența celor mici la dentist devine una plăcută și lipsită de stres.

Beneficiază de tehnologie avansată în diagnosticarea și tratarea problemelor dentare la Imperial Dent, inclusiv radiografia dentară digitală. Această tehnologie de ultimă generație ne permite să identificăm orice problemă dentară într-un mod precis și eficient, asigurând un diagnostic rapid și un plan de tratament personalizat. Cu radiografia dentară digitală, punem accent pe siguranța și confortul pacienților noștri, în special al celor mici.

Dacă ai nevoie de servicii ortodontice pentru cei mici, suntem aici și pentru tine! Oferim consultații și tratamente personalizate pentru aparat dentar pentru copii, ajutându-i să obțină un zâmbet sănătos și atrăgător. Echipa noastră de specialiști calificați în ortodonție se asigură mereu că tratamentul este adaptat nevoilor specifice ale fiecărui pacient mic, pentru rezultate durabile și frumoase. Sună-ne la +373 22 260 325 pentru a programa o consultație și a oferi copilului tău o îngrijire stomatologică de încredere!

https://imperialdent.md/services/ortodontia/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--