Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Curs Online Manager de Risc ISO 31000 și COSO ERM, organizat de Top Quality Management Firmă

9 luni în urmă   Învățământ   Bucuresti   131 vizualizări

930 €

  • curs-online-manager-de-risc-iso-31000-si-coso-erm-organizat-de-top-quality-management-big-0
Locatia: Bucuresti
Pret: 930 €

Obiectivele Cursului:

- Înțelegerea Conceptului de Risc: Veți stăpâni esența riscurilor în cadrul organizațiilor și veți fi capabili să distingeți între probabilitatea unui eveniment și impactul său asupra afacerii.

- Clasificarea Riscurilor: Veți învăța să clasificați riscurile în organizație, identificând exemple concrete pentru fiecare categorie.

- Analiza Mediului Organizațional: Veți dobândi abilități pentru a efectua o analiză detaliată a mediului organizațional, identificând factorii de risc și oportunitățile aferente, atât în mediul intern, cât și în cel extern.

- Managementul Riscurilor: Veți acumula cunoștințe esențiale în domeniul managementului riscurilor, inclusiv procese, metodologii și instrumente utilizate pentru identificarea, evaluarea și gestionarea riscurilor.

- Părți Interesate și Guvernanța Corporativă: Veți înțelege importanța părților interesate și veți fi capabili să identificați și să gestionați nevoile și așteptările acestora privind gestionarea riscurilor. De asemenea, veți explora conceptul de guvernanță corporativă și rolul său în managementul riscurilor.

- Metodologie Procesuală: Veți învăța să abordați managementul riscului printr-o metodologie procesuală, înțelegând etapele implicate în identificarea, evaluarea, planificarea, implementarea și monitorizarea măsurilor de gestionare a riscurilor.

- Implementarea Sistemului de Management al Riscului: Veți fi în măsură să implementați un sistem de management al riscului în organizație, definind responsabilitățile, stabilind structura organizațională și integrând gestionarea riscurilor în procesele și activitățile curente.

- Standarde Internaționale: Veți cunoaște cerințele și orientările principale ale standardelor SR ISO 31000:2018 și COSO ERM și veți putea aplica aceste cunoștințe în practică pentru a dezvolta și implementa un sistem eficient de management al riscului.

Pentru mai multe informații și înscrieri, sunați la 0733 822 020 sau vizitați website-ul nostru www.cursuriautorizate.ro.

Ia-ți viitorul în propriile mâini și construiește o carieră de succes în managementul riscurilor. Alătură-te cursului nostru și transformă riscurile în oportunități!


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--