Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Imperial Dent - cele mai bune tratamente ortodontice Firmă

1 an în urmă   Servicii   Chisinau   141 vizualizări

1 €

  • imperial-dent-cele-mai-bune-tratamente-ortodontice-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: 1 €

Îți oferim cele mai bune servicii stomatologice pentru copii în inima Chișinăului, sectorul Botanica. Echipa noastră de medici stomatologi specializați în ortodonție este pregătită să ofere o experiență plăcută și profesională micuțului tău.

La cabinetul nostru de stomatologie din Chișinău, Botanica, ne concentrăm pe îngrijirea dentară a copiilor într-un mod prietenos și relaxat. Suntem conștienți de faptul că vizita la dentist poate fi emoționantă pentru cei mici, de aceea oferim o atmosferă plăcută și prietenoasă, pentru a-i face să se simtă în siguranță.

Serviciile noastre de ortodonție pentru copii în Chișinău se axează pe corectarea aliniamentului dinților și a ocluziei. Echipa noastră de medici stomatologi ortodonți este specializată în tratamentele adecvate pentru copii, folosind tehnici moderne și dispozitive ortodontice avansate. Ne asigurăm că copiii tăi primesc cele mai bune tratamente ortodontice într-un mod delicat și eficient.

Îi încurajăm pe părinți să își aducă copiii pentru controale regulate și să îi învețe de mici despre importanța igienei orale și a vizitelor la dentist. Programați-vă piciul la un medic stomatolog ortodont pentru copii în Chișinău, la Imperial Dent, unde îl vom ajuta să aibă un zâmbet sănătos și frumos.

https://imperialdent.md/services/ortodontia/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--