Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Lansarea Revistei Top Quality Management Sursă de informații pentru profesioniștii din domeniile Managementului, Controlului Intern și Auditului Firmă

3 săptămâni în urmă   Evenimente locale   Bucuresti   26 vizualizări
Locatia: Bucuresti

Editura Top Quality Management anunță lansarea Revistei Top Quality Management, o publicație lunară dedicată profesioniștilor din domeniile managementului, controlului intern și auditului. Revista își propune să devină liderul de referință în furnizarea de informații de calitate și resurse inovatoare, sprijinind organizațiile și practicienii în atingerea excelenței și promovarea practicilor eficiente și inovatoare.

Misiunea Revistei Top Quality Management este de a furniza informații relevante și analize profunde, facilitând schimbul de cunoștințe și bune practici.

Revista Top Quality Management acoperă o gamă variată de subiecte, inclusiv managementul calității și mediului, risk management, control intern, etică, total quality management, securitatea informației, audit intern și siguranța alimentară. Prin articolele noastre, dorim să inspirăm și să informăm profesioniștii, ajutându-i să-și atingă obiectivele și să contribuie la succesul și creșterea durabilă a organizațiilor într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și complexitate.

Persoanele intersate au ocazia să se aboneze și să primească primele exemplare ale revistei Top Quality Management, gratuit, beneficiind astfel de acces la informații esențiale pentru dezvoltarea profesională continuă.

Pentru mai multe informații și abonamente, vizitați https://revista.topquality.ro/ sau contactați-ne la revista@topquality.ro.

Doru Nicolae Mîrlea

Director Editura Top Quality Management

Detalii suplimentare

Data de Start 26.06.2024
Până pe 25.07.2024
Adresa evenimentului București

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--