Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Laserul diodă + IPL - soluția ideală pentru un tratament eficient și nedureros Firmă

8 luni în urmă   Servicii   Chisinau   94 vizualizări

-- €

  • laserul-dioda-ipl-solutia-ideala-pentru-un-tratament-eficient-si-nedureros-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Dacă visezi la o piele netedă și fără fire de păr nedorite, atunci Nomasvello este alegerea ta perfectă! Cu ajutorul tehnologiei noastre de vârf în epilare cu laser diodă și IPL, putem să-ți transformăm visul în realitate. Epilarea definitivă nu mai este doar o iluzie, ci o realitate la îndemâna ta.

Laserul diodă + IPL este soluția ideală pentru cei care caută un tratament eficient și nedureros. Cu fiecare ședință de epilare cu laser, părul nedorit devine tot mai subțire și mai rar, până când dispare complet. Nu mai trebuie să te gândești la bătăile de cap legate de epilare, pentru că noi suntem aici să te ajutăm să ai o piele catifelată pentru totdeauna.

Alege epilarea definitivă cu laserul diodă la Nomasvello și bucură-te de rezultatele uimitoare pe care ți le oferim. Scapă de firele de păr nedorite și descoperă libertatea de a avea mereu pielea perfectă! Te așteptăm cu brațele deschise în salonul nostru pentru a-ți oferi experiența epilării definitive pe care o meriți. Pentru detalii, apelează-ne acum la 069 717 179!

https://nomasvello.md/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--