Logheaza-te pentru a avea acces la cele mai bune oferte Click aici daca nu ai inca un cont gratuit.

Locuri de muncă pentru Îngrijitori de persoane în vârstă în Germania Firmă

1 an în urmă Oferte de locuri de munca Bucuresti   745 vizualizari

7 800 €

  • locuri-de-munca-pentru-ingrijitori-de-persoane-in-varsta-in-germania-big-0
Salariu: 7 800 € Negociabil

Suntem o companie care de peste 10 ani ajută Îngrijitorii persoanelor în vârstă să găsească locuri de muncă legale în Germania. Pe de altă parte, sprijinim familiile germane în asigurarea îngrijirii celor dragi.

Credibilitatea societății este confirmată de faptul că Pronobel figurează în Registrul Național al Agențiilor de Ocupare a forței de muncă (KRAZ) sub numărul 8780.

La Pronobel facem toate eforturile pentru Îngrijitoarele care cooperează cu noi să fie mulțumite de condițiile de angajare pe care le propunem.

De aceea, ne străduim permanent să sprijinim cât mai mult posibil angajații noștri în fiecare etapă a procesului nostru de recrutare și în timpul desfășurării muncii. Acordăm o importanță deosebită creării unor reguli clare și ușoare de recrutare și adaptăm ofertele și condițiile de muncă la nevoile Îngrijitoarelor.

coordonator 24h/7În timpul colaborării vei fi sub îngrijirea unei coordonatoare, disponibile pentru tine 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână


premii și bonusuriObții până la 50 de euro pentru recomandarea de Îngrijitoare cu limba germană și chiar 100 euro pentru recomandarea unei famili germane

angajare legalăîți oferm condiții transparente de colaborare pe bază de contract de prestări


asigurare garantatăgarantăm asigurare la Casa de pensii și asigurare individuală a lucrătorului

aplicație pe internetFormularul de aplicație se poate completa fără deplasare la birou


venituri ridicate până la 1500 euro „în mână”mărimea salariului dumneavoastră depinde de gradul de cunoștințp a limbii germane și experiența de muncă în domeniul îngrijirii


oferte de muncă atractivepropunem numai oferte de muncă verificate, obținute de la partenerii noștri germani


rambursarea cheltuielilor de călătoriedacă vă decideți la cel puțin 2 luni de muncă, vă vom rambursa costul călătorieiIntra pe situl nostru pentru mai multe detalii:

https://pronobel.pl/despre-pronobel/despre-noi

Detalii aditionale

Companie Pronobel
Tipul de muncă Full-time