Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Lumisev SRL - materiale de constructii si servicii de manopera pentru finisaje Firmă

3 săptămâni în urmă   Vânzări diverse   Sector 2   39 vizualizări

-- €

  • lumisev-srl-materiale-de-constructii-si-servicii-de-manopera-pentru-finisaje-big-0
Locatia: Sector 2
Pret: -- €

Lumisev SRL are ca obiect de activitate principal distributia de materiale de constructii si servicii de manopera pentru finisaje. Distribuim toata gama de tencuiala decorativa, tencuiala de soclu, vopsea lavabila de interior si exterior (vopsea semilavabila, vopsea lavabila, vopsea superlavabila, vopsea ultralavabila, vopsea cu ioni de argint, vopsea cu latex, vopsea cu teflon), efecte decorative (vopsea cu efecte speciale), hidroizolatii, termositem complet, vopsea de marcare rutiera, epoxi.

Piata tinta este reprezentata de segmentul B2B (business to business) si persoane fizice din toata tara.

In prezent, in cadrul firmei sunt angajati specializati in conformitate cu departamentele in care isi desfasoara activitatea. Acestia au o vasta experienta si vin in intampinarea clientilor cu recomandari si solutii pentru fiecare proiect in parte. Echipa noastra are o vechime de 10 ani in acest tip de activitate.

Brandul LUMISEV si-a creat un portofoliu de clienti stabili, care au incredere in produsele si serviciile distribuite si realizate si o parere foarte buna despre noi.

Desi gradul de competitivitate este destul de ridicat, strategia adoptata a ajutat la impunerea pe piata si la facilitarea unei cresteri rapide.

Detalii suplimentare

Pret in lei 100

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--