Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Perfectum Module - construcții modulare în doar 45 de zile Firmă

11 luni în urmă   Servicii   Chisinau   87 vizualizări

1 €

  • perfectum-module-constructii-modulare-in-doar-45-de-zile-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: 1 €

Ai nevoie de un obiect comercial? Compania Perfectum Module poate realiza construcții modulare în doar 45 de zile și după o tehnologie austriacă!

Așadar, de ce merită de investit în asta?

- Sunt mult mai practice în comparație cu construcția din materiale tradiționale. Datorită asamblării prefabricate, nu sunt supuse riscului de formațiune a mucegaiului sau altor defecte.

- Poți construi containere modulare comerciale, case modularesau chiar unrestaurant container după bunul plac și cu posibile modificări de câte ori simți nevoia. Datorită tehnologiei modulare, clădirea poate lua forme diverse.

- Construcțiile modulare sunt prefabricare și supuse unui control tehnic riguros, ceea ce înseamnă că primești obiectul final pentru instalare și nu trebuie să monitorizezi fiecare etapă de construcție.

- Construcția este gata pentru utilizare în doar 45 de zile (în medie). Pereți și tavan neted fără decorațiuni interioare. Așadar, poți amenaja interiorul și obține aspectul dorit mult mai repede.

- În calitate de fundament se poate folosi o platformă de orice tip, inclusiv din grămezi de șuruburi, rame de metal sau alte construcții ușoare. Instalarea construcțiilor modulare este posibilă aproape în orice locație.

Vrei mai multe detalii despre construcțiile modulare? Atunci apelează-ne chiar acum la 078 290 000 și noi îți vom oferi o consultație absolut GRATUIT sau vizitează-ne fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!

PERFECTUM MODULE - nu mai amâna, trăiește acum!

https://perfectum-module.md/

Detalii suplimentare

Pret in lei 1

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--