Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

RE/MAX Moldova - terenuri si apartamente de vânzare în Chișinău și țară Firmă

1 an în urmă   Servicii   Chisinau   205 vizualizări

-- €

  • remax-moldova-terenuri-si-apartamente-de-vanzare-in-chisinau-si-tara-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

În 2023, un an deloc ușor pentru piața investițiilor, un domeniu rămâne la fel de stabil: cel al imobiliarelor. Paradoxal (sau nu) se pare că sfera procurării și vânzării, dar și cea a unor servicii de chirie birou pare să se bucure de popularitate. Ne-am gândit să vă oferim câteva motive de ce ar fi bine să achiziționațiterenuri de vânzare sauapartamente de vânzare în Chișinău și țară:

-Imobilul poate fi o investiție bună pe termen lung, deoarece tinde crească în valoare în timp. În plus, deținerea unei proprietăți poate genera venituri din chirie, care pot oferi un flux constant de venituri pasive.

-Mulți oameni aleg să cumpere imobiliare pentru a deține o casă. Deținerea unei case poate oferi stabilitate și un sentiment de proprietate, precum și capacitatea de a personaliza și de a face îmbunătățiri proprietății.

-Există mai multe avantaje fiscale pentru deținerea de bunuri imobiliare, inclusiv deduceri pentru dobânzi ipotecare, impozite pe proprietate și amortizare.

-Bunurile imobile pot fi un plus valoros la un portofoliu de investiții, deoarece poate oferi diversificare și o acoperire împotriva inflației.

-Imobilele pot fi o modalitate de a construi un patrimoniu și de a lăsa o moștenire pentru generațiile viitoare. Proprietatea poate fi transmisă moștenitorilor sau donată unor cauze caritabile.

Indiferent de motivația pe care o aveți, agenții RE/MAX Moldova sunt alături de dumneavoastră. Contactați-ne acum și vă vom oferi servicii de înaltă calitate în intermedierea tranzacțiilor imobiliare.

RE/MAX - lider mondial pe piața imobiliarelor!

https://remax.md/oferte/terenuri


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--