Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

RE/MAX spații comerciale, apartamente, case de vânzare Firmă

1 an în urmă   Servicii   Chisinau   90 vizualizări

-- €

  • remax-spatii-comerciale-apartamente-case-de-vanzare-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Aveți nevoie de un spațiu nou pentru afacerea dumneavoastră? Căutați un apartament de închiriat sau doriți să vă achiziționați o casă în Chișinău sau țară? Sunteți în locul potrivit! Echipa RE/MAX dispune de o bază de date cu:

-Spații comercialedisponibile în Chișinău

Oferim o gamă variată de spații comerciale de închiriat în Chișinău, potrivite pentru diverse activități comerciale. Indiferent dacă aveți nevoie de un birou elegant, un magazin spațios sau un restaurant cochet, avem opțiuni pentru toate gusturile și necesitățile dvs.

-Apartamente de vânzare în Chișinău

Dacă sunteți în căutarea unui apartament de vis în Chișinău, suntem aici să vă ajutăm. Avem o selecție vastă de apartamente disponibile în diverse zone ale orașului. Indiferent dacă doriți un apartament compact în centrul orașului sau unul mai generos într-un cartier rezidențial liniștit, vă putem oferi opțiuni pentru a vă găsi locuința perfectă.

-Case de vânzare în Chișinău

Pentru cei care își doresc o casă în Chișinău, avem o gamă variată de case de vânzare în diferite zone ale orașului. Indiferent dacă vă doriți o casă cu grădină pentru petrecerea timpului liber în aer liber sau preferați o locuință mai spațioasă pentru întreaga familie, putem găsi casa perfectă pentru dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi! Nu mai pierdeți timpul căutând prin oferte nesemnificative!

RE/MAX Moldova - Cu noi, găsirea proprietății perfecte devine mai ușoară ca niciodată!

https://remax.md/oferte/spatii?subtype=commercial_space


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--