Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Rejuvenare facială soluția pentru un ten tânăr și strălucitor Firmă

7 luni în urmă   Servicii   Chisinau   79 vizualizări

-- €

  • rejuvenare-faciala-solutia-pentru-un-ten-tanar-si-stralucitor-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Descoperă secretul unei pieli perfecte la Nomasvello! Suntem mândri să oferim cele mai avansate tratamente de frumusețe, de la curățarea profundă a feței până la epilarea definitivă cu laser și rejuvenarea facială. Cu experiența noastră și tehnologia de vârf, ne străduim să îți transformăm visurile despre o piele frumoasă în realitate.

Curățarea feței la Nomasvello nu este doar o procedură, este o experiență de lux pentru pielea ta. Echipa noastră de specialiști se ocupă de fiecare detaliu, oferindu-ți o piele proaspătă, radiantă și plină de viață. Apoi, treci la epilarea cu laser + IPL, o metodă sigură și eficientă pentru a scăpa definitiv de părul nedorit. Uită de bătăile de cap ale epilării tradiționale și bucură-te de pielea netedă și catifelată pe care o meriți.

Rejuvenarea facială la Nomasvello este soluția pentru un ten tânăr și strălucitor. Tehnologia noastră de ultimă generație ajută la eliminarea semnelor de îmbătrânire și la revitalizarea pielii tale. Fie că dorești să-ți revigorezi tenul sau să scapi de riduri, noi suntem aici pentru tine. Descoperă frumusețea adevărată la Nomasvello și lasă-ne să îți conturăm cea mai bună versiune a ta! Pentru detalii, apelează-ne acum la 069 717 179!

https://nomasvello.md/servicii/curatare-faciala-pro-skin/


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--