Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Șampon pentru mătreață, mască pentru păr, condiționer pentru păr Firmă

10 luni în urmă   Vânzări diverse   Chisinau   78 vizualizări

-- €

  • sampon-pentru-matreata-masca-pentru-par-conditioner-pentru-par-big-0
  • sampon-pentru-matreata-masca-pentru-par-conditioner-pentru-par-big-1
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Descoperă rutina ta completă de îngrijire a părului cu produsele premium de la Gloss Beauty Studio! Ai probleme cu mătreața? Încearcă noul nostru șampon pentru mătreață, din gama Wella Professional, L’Oreal Professionnel sau DSD de Luxe care conțin o formulă specială pentru a combate această neplăcută problemă a scalpului, rapid și pentru un termen lung.

Dar nu ne oprim aici! Completează ritualul tău de îngrijire cu o mască pentru păr din aceeași gamă și un șampon fără sulfați, potrivit pentru orice tip de scalp. Pentru a finaliza acest tratament de excepție, folosește și un condiționer pentru păr, cum ar fi cel de la Natulique, care va umple experiența ta de îngrijire. Părul tău va fi mai ușor de descurcat, mai moale și mai strălucitor ca niciodată!

Alege calitatea și rafinamentul pentru rutina ta de îngrijire a părului. Experimentează produsele noastre premium pentru a obține un păr sănătos, lipsit de mătreață și în cea mai bună formă! Pentru a plasa o comandă sau pentru orice întrebări despre produsele noastre, ne poți contacta la numărul +373 69900036.

https://gloss.md/ro/products-categories/sampon-anti-matreata

Detalii suplimentare

Pret in lei 1

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--