Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Servicii de kinetoterapie și Masaj la domiciliul clientului Privat

acum 9 luni Servicii Medgidia   414 views

30 €

  • servicii-de-kinetoterapie-si-masaj-la-domiciliul-clientului-big-0
Judet: Medgidia
Preț: 30 €

Kinetoterapeut cu10 ani experienta la Baza de tratament si recuperare ,cu autorizatie de libera practica,aigurare malpraxis prestez la domiciliul clientului servicii complete,masaj relaxare,medicalterapeutic,evaluari statice dinamice,drenaj limfatic,consultanta nutritie.

Kinetoterapie (sau Kinetologie medicala) este stiinta care studiaza mecanismele articulare si neuromusculare care asigura omului activitatile motrice normale.

   Programele de kinetoterapie sunt special concepute tinand cont de constitutia pacientului, varsta, afectiunea pe care o are, tipul de activitate pe care il desfasoara, stadiul de evolutie a bolii, existenta altor afectiuni.

In cadrul programelor de kinetoterapie - gimnastica medicala de recuperare fiecarui pacient i se intocmeste un plan de recuperare unic,individual.

   Din punctul de vedere al patologiei, prin kinetoterapie pentru copii, pot fi tratate :

Afectiuni ortopedice -post operatorii in urma fracturilor 

Afectiuni de statica vertebrala-deviatii ale coloanei - cifoze, scolioze, lordoze, cifoscolioze atfectiuni   hernii de disc,etc 

Afectiuni neurologice - paralizii cerebrale infantile, intarzieri in dezvoltarea neuro-motorie, accidente vasculare cerebrale

,acestea sunt greu de recuperat si este nevoie de foarte multa rabdare ,si succesul depinde de colaborarea pacientului cu terapeutul.

Starea de sanatate depinde de noi avem dreptul la o viata fara bariere in ce priveste miscarea 

Pret. 30 lei - 45 Minute

50 lei - 60 Minute

Kinetoterapeut Dragnea Alexandru Ionuț

Programări la Nr de telefon: 0727673644