Logheaza-te pentru a avea acces la cele mai bune oferte Click aici daca nu ai inca un cont gratuit.

Set 4 avertizoare wireless TLI34 + receptor si SNAG BARR Baracuda 2019 - 500 lei Privat

1 an în urmă Pescuit Baia Mare   0.9K vizualizari

109 €

  • img
Preț: 109 €

Set 4 avertizoare wireless TLI34 + receptor si SNAG BARR Baracuda 2019 - pret 500 RON - pret FIXX!!!

Produs nou cu garantie 12luni

Caracteristici set avertizoare wireless Baracuda TLI34 + receptor TLI34B, 4 bucati

Descrierea functiilor avertizorului TLI34:

Alimentarea: folositi baterii normale de 9V
On/off: instalati bateria pentru start, apasati butonul on/off: va suna de 2 ori cu flash la pornire, si o data prelung la oprire.
Tasta V-volum: atingeti o data si suna o data, ledurile in cascada vor creste cu un nivel, volumul devenind mai tare. Initial se porneste pe nivelul 7.
Tasta T-ton: atingeti o data si suna o data, ledurile in cascada vor creste cu un nivel, folosind un ton diferit (total 8 tonuri). Initial se porneste pe tonul 6.
Tasta S-senzitivitate/lumina de noapte: atingeti o data si suna o data, ledurile in cascada vor creste cu un nivel de la baza, existand 8 nivele de senzitivitate, initial pornind pe nivelul 1. Daca se apasa tasta S pentru 2 secunde, se porneste lumina de noapte. Apasand tasta S din nou pentru 2 secunde se inchide lumina de noapte.
Ledurile in cascada: ledurile in cascada se aprind in sus si in jos in functie de fiecare actiune.
Cand firul este tras spre larg ledurile in cascada lumineaza de jos in sus. Cand firul este lasat moale (pestele vine spre mal) ledurile in cascada vor lumina de sus in jos.
Ledul pentru memorie: cand firul este tras spre larg ledul pt. memorie ramane aprins; cand firul este lasat moale (pestele vine spre mal), ledul pt. memorie lumineaza intermitent.
Ledul semnalizare/ lumina de noapte/ baterie slaba: lumina alba a ledului de semnalizare lumineaza intermittent in timpul trasaturii. Apasand tasta S pentru 2 secunde se activeaza lumina albastra pentru noapte. Daca apasati tasta S din nou pt. 2 secunde se stinge lumina albastra. Cand bateria este mai slaba de 5V ledul albastru lumineaza intermittent, indicandu-va sa inlocuiti bateria.

Descrierea functiilor receptorului TLI34B:

Alimentarea: folositi baterii normale de 9V
Pornit/Oprit: instalati bateria pentru start, ledul indicator lumineaza o data si emite 3 sunete; cand receptorul este oprit se aud 8 sunete.
Ajustarea volumului: initial se porneste la nivelul 7. Apasati + si ledurile in cascada cresc cu o pozitie, avand in total 8 pozitii. Apasati – si ledurile in cascada coboara cu o pozitie, volumul fiind redus cu un nivel pentru cele 8 pozitii, cel mai de jos fiind modul vibratii.
Luminile in cascada: cand firul este tras spre larg ledurile in cascada lumineaza de jos in sus si suna o data. Cand firul este lasat moale (pestele vine spre mal) ledurile in cascada vor lumina de sus in jos si suna de 2 ori.
Ledul indicator/baterie slaba: receptorul are 6 leduri indicatoare si poate primi semnal de la 6 avertizoare (rosu, albastru, verde, galben, mov, alb) emitand tonuri corespunzatoare pentru fiecare culoare. Dupa 10 secunde de inactivitate intra in modul asteptare. Cand bateria este mai slaba de 5V, se aude avertizarea de voltaj slab si se aprinde lumina alba, necesitand inlocuirea bateriei.
Modul învățare: apăsați in acelasi timp tastele + si - , se aprinde ledul rosu cu un semnal sonor. Activati avertizorul cu marcaj rosu prin rotirea sistemului de avertizare, receptorul va suna de 2 ori confirmand finalizarea. Apasati apoi tasta + pentru culorile albastru, verde, galben, mov si alb, respectand aceeasi procedura pana la final.

Facebook:

https://www.facebook.com/sorinliviu.muresan.3