Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Vin cu Dor selecție mare de vinuri pentru orice eveniment Firmă

9 luni în urmă   Vânzări diverse   Iaşi   154 vizualizări

-- €

  • vin-cu-dor-selectie-mare-de-vinuri-pentru-orice-eveniment-big-0
Locatia: Iaşi
Pret: -- €

O ocazie specială, o cină cu jumătatea ta sau pur și simplu o întâlnire cu prietenii? La Vin cu Dor (un magazin de vinuri din orașul Iași), avem o selecție mare de vinuri pentru orice eveniment din viața ta! Ba mai mult, avem și o varietate de bunătăți pe care le poți combina eficient, precum vin și ciocolată!

Un vin roșu potrivit pentru orice ocazie ar trebui să fie unul care să completeze și să se potrivească cu majoritatea bucatelor. De exemplu, vinurile roșii seci sunt preferate de mulți iubitori de vin pentru aroma lor bogată și complexă. Iar, dintre cele mai cunoscute soiuri de vin roșu sec putem enumera: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah și Malbec. Fiecare dintre aceste soiuri are caracteristicile sale unice, și indiferent de preferințele fiecăruia, acestea sunt potrivite pentru orice ocazie și sunt perfecte pentru a fi savurate alături de prieteni și familie.

Te așteptăm cu drag în wineshop-ul nostru pe șos. Păcurari nr. 19, Iași, România. Pentru mai multe detalii, apelează-ne acum la numărul de telefon 0755 921 056.

https://vincudorshop.ro/collections/vinuri


 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--