Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Mobilă moale la comandă, mobilă din piele Firmă

5 luni în urmă   Casă și grădină   Chisinau   59 vizualizări

-- €

  • mobila-moale-la-comanda-mobila-din-piele-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

Cauți o bucătărie la comandă în Chișinău care să se potrivească perfect spațiului și gusturilor tale? La mobila.md, avem soluția ideală pentru tine! Cu o experiență vastă în producția de mobilier personalizat, suntem o fabrică de mobilă în Chișinău dedicată satisfacerii celor mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Astfel, dacă îți dorești piese de mobilier care să aducă eleganță și confort în locuința ta, ai ajuns în locul potrivit. Oferim posibilitatea de a comanda mobilă moale la comandă, inclusiv mobilă moale din piele în Chișinău, pentru a-ți crea un spațiu rafinat și relaxant. Fie că optezi pentru un design clasic sau modern, echipa noastră de experți în mobilier este aici pentru a-ți transforma visul în realitate.

Indiferent de preferințele tale de design sau de necesitățile spațiului tău, la mobila.md găsești soluția perfectă pentru fiecare cameră din locuința ta. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile tale și pentru a începe procesul de creare a mobilierului personalizat care să se potrivească perfect stilului și nevoilor tale.

Pentru mai multe detalii și informații despre produse, vizitează-ne pe:

Adresa: mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 59/2

Website: http://mobila.md

Telefon: +(373) 60 12 22 52

Detalii suplimentare

Condiție Nou

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--