Logheaza-te for pentru acces rapid la cele mai bune ocazii . Click here if you don't have an account.

Oferte atractive pentru mobilă moale în Chișinău Firmă

3 luni în urmă   Casă și grădină   Chisinau   39 vizualizări

-- €

  • oferte-atractive-pentru-mobila-moale-in-chisinau-big-0
Locatia: Chisinau
Pret: -- €

La mobila.md te așteaptă oferte atractive pentru mobilă moale în Chișinău, inclusiv canapele elegante și confortabile, perfecte pentru a completa designul casei tale. Dacă îți dorești o bucătărie personalizată și funcțională, ai ajuns în locul potrivit! Oferim bucătării la comandă, adaptate nevoilor tale și spațiului disponibil.

Patul din dormitor reprezintă centrul relaxării și odihnei. La mobila.md vei găsi o gamă variată de paturi dormitor moderne și stilizate, potrivite pentru orice gust și preferințe de design interior. Acum este momentul ideal să îți transformi casa într-un spațiu confortabil și atrăgător, fără a compromite calitatea sau confortul. Profită de reducerile noastre speciale pentru toată mobila din magazin în luna ianuarie, și alege mobilierul perfect pentru locuința ta!

Descoperă gama variată de mobilă la reducere pe site-ul nostru mobila.md și bucură-te de o experiență de shopping convenabilă, accesând catalogul online. Fiind lideri în industria mobilierului în Chișinău, ne străduim să îți oferim cele mai bune soluții, când vorbim de mobilier calitativ, pentru a-ți transforma casa într-un spațiu confortabil și elegant. Alege calitatea și frumusețea cu mobila.md!

Pentru mai multe detalii și informații despre produse, vizitează-ne pe:

Adresa: mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 59/2

Website: http://mobila.md

Telefon: +(373) 60 12 22 52

https://mobila.md/ro/mobila-moale

Detalii suplimentare

Condiție Nou

 

Găsește un loc de muncă cu Jooble
--